Menu Sluiten

Mooie tocht

Donderdag 2 aug hebben we een mooie tocht gemaakt met bezoekers uit Brabant.

Nooit geweten dat er zo’n groot verschil was tussen het veengebied en de zandgronden, erg interessant was de vaak gehoorde opmerking.

We komen zeker weer in deze Zuid Oost hoek van Drenthe om meer te ontdekken waren de afscheidswoorden.

 

1 Comment

  1. Margriet Benjaminsen

    Een aanbeveling voor familie en vrienden om met jullie kontakt op te nemen.Een leuk cadeau van kinderen voor ouders,voor degenen die slecht ter been zijn ,en die toch willen genieten wat de omgeving van Coevorden te bieden heeft Maar natuurlijk ook voor iedereen die de omgeving wel denkt te kennen, wij verzekeren je dat je op plekken komt waarvan je zegt”,gut dat wist ik niet “.Ook voor mijn medereizigers niet komende uit Drenthe was het een waar genoegen .alle lof voor de gids dhr.j.feyen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *