Menu Sluiten
geboren en getogen in buurtschap "De Scheere" op de grens Overijssel/Drenthe. Mijn werkzame leven ben ik melkveehouder geweest op een pachtbedrijf op landgoed "De groote Scheere" Verder heb ik veel bestuurlijke activiteiten gedaan o.a.. Gemeenteraad, waterschap, LTO, zuivelorganisatie, etc. Kortom ik kan je veel van de omgeving vertellen.
Jan Bosman
Gids
Ik ben geboren in de Krim onder de rook van Coevorden. Heb een bakker en koks opleiding gedaan en ben inmiddels meer dan 30 jaar eigenaar van een horecabedrijf in Coevorden. Zelf geniet ik nog elke dag van mijn regio en ik doe dat ook graag met jou.
Harry Bosman
Gids
Geboren in Coevorden en nooit meer weggegaan. 45 jaar zelfstandig ondernemer in het familiebedrijf (groothandel) en nu meer tijd om o.a. jou te laten genieten van het mooie Drenthe
Jan Feyen
Gids
Werkzaam bij waterschap Vechtstromen. Gespecialiseerd in de natuur van het Drentse veenlandschap. Van adder tot zonnedauw. Kenner van de veendorpen en zanddorpen. Van Zwartemeer tot Gees. Maar bovenal trotse inwoner van Drenthe. Omdat de geschiedenis van Nederland daar begon. Ik vertel u er graag over.
Jan Nicolai
Gids
Als geboren Drent wil ik graag vertellen over dit prachtige authentieke deel van Nederland, en meer inzicht geven over de geschiedenis en schoonheid van de verschillende natuurgebieden.
Bennie Grevers
Gids
Als ik foto's bekijk van de heuvels in Toscane, de bergtoppen in Oostenrijk of van het eindeloze landschap in Groningen, dan kom ik tot de conclusie dat iedere regio zo zijn karakteristieke kenmerken heeft. Dat geldt, voor mij als hobby-fotograaf, ook voor het natte landschap rondom Gees en het Bargerveen bij Weiteveen. Fraaie stukken landschap die de moeite van een bezoek meer dan waard zijn. Kortom fascinerend om te zien. Als je daarbij de rustieke dorpen en de Drentse mensen voegt, dan zult je begrijpen dat ik mijn hele leven in dit landsdeel woon. Om (dagjes)mensen met dit gebied kennis te laten maken is zonder enig chauvinisme, prachtig.
Jaap Wolf
Gids
60 plusser, opa en ICT ondernemer met klanten over de hiele wereld. Geboren en getogen op Zandpol aan het Stieltjeskanaal, een omgeving met voldoende ruimte en mogelijkheden voor een avontuurlijke jeugd. Wereldreiziger maar nooit de regio verlaten. Enthousiast om ervaringen en uitzonderlijke locaties in deze bijzondere regio van ons mooie Drenthe met anderen te delen.
Hans Kardol
Gids
Geboren Krimpen aan de Lek ( onder de rook van Rotterdam) Ik woon sinds 1993 in Coevorden en ben o.a. actief in het verenigingsleven van Coevorden. Ik woon en werk met veel plezier in het Magische Drenthe. Ik laat je graag al het moois in mijn omgeving zien.
Wim Wiegman
Gids
Geboren 1943 in Wedde provincie Groningen de streek Westerwolde. Opgegroeid in Weiteveen-- Turf- Jenever en Achterdocht. School opleiding in Coevorden Bijna 30 jaar werkzaam geweest voor Justitie bij gevangeniswezen en TBS kliniek
Be Mulder
Gids
Hallo mijn naam is Gerrit Kuipers, ik ben geboren en op gegroeid in Coevorden. Tot voor kort was conciĆ«rge bij Scholengemeenschap De Nieuwe Veste en inmiddels gepensioneerd. Ik zie er naar uit om geĆÆnteresseerden ons mooie Drenthe te laten zien
Gerrit Kuipers
Gids