Menu Sluiten

Gastenboek

Laat hier uw bericht/ ervaring achter! 

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Maurice LeCompte Maurice LeCompte uit Delaware, USA schreef op 6 juli 2022 om 14:13:
Jan Feyen was great! It was one of the best tours I have ever taken! When my company decided to set up shop in Coeverdon, I saw the area as a little sleepy. I did not think that there was so much to see especially as a foreigner. Everyone in the US thinks of Amsterdam when you mention the Netherlands. I would take this tour over any one in Amsterdam. Jan Feyen's tour opened my eyes to the wonderful area in Drenthe and nearby surroundings. Jan was a very affable host! He added a personal touch that you never get with most tours.
Nathalie Nathalie schreef op 18 mei 2022 om 14:40:
Prachtige tocht, aanrader! Grt, Nathalie https://www.wespenbestrijding.net/
Gerton en Chantal Gerton en Chantal uit Gouda schreef op 20 augustus 2021 om 20:11:
Onder begeleiding van Jan Feyen hebben wij een geweldige tocht gemaakt over de veengronden en zandgronden van Drenthe. Het mooie van deze tocht is dat de gids je naar bijzondere plekjes brengt waar je uit jezelf nooit zou komen. Daarnaast weet Jan Feyen al het moois dat het oog passeert van deskundig commentaar en achtergronden te voorzien. Ik kan deze tocht van harte aan iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank Jan voor deze bijzondere ervaring!
P.G. van Wijngaarden P.G. van Wijngaarden uit Assen schreef op 12 augustus 2020 om 15:48:
Onze dochter nodigde ons op 5 augustus 2020 uit voor een rondtocht in Zuidoost Drenthe. In Erm werden wij opgepikt door Jan Feyen. Zijn levenslang gewerkt als ondernemer en nu met emeritaat. (een impressie hoe het voelde) Pensioen dus. De persoon was een fenomeen. Altijd hard gewerkt en barstens vol ideeën. Werden met een ruime auto rondgereden door de Zuidoost hoek. We hebben te veel gezien en gehoord om dat hier te kunnen neerschrijven. Koffiedrinken bij de molen. Een uitgebreide picknick voor Jan, mijn dochter en wij op een lommerrijke plek in de mooie Olde Landschap. Mensen bel gauw en bespreek een datum. Het is hetzelfde als men zegt: eerst Napels zien en dan sterven. Geldt ook voor deze tocht, dit landschap en onze reisleider.
wilma van wijngaarden wilma van wijngaarden uit Assen schreef op 5 augustus 2020 om 17:28:
Wat hebben we genoten van de mooie rondrit en hoe fantastisch is het dan om te genieten de lunch. We hebben inspiratie opgedaan om zeker nog eens terug te keren naar deze boeiende streek!
Gerard Gerard schreef op 24 september 2019 om 12:57:
Hallo heer/mevrouw, Afgelopen zaterdag 21 september hebben we een mooie stadswandeling gemaakt door Coevorden. Het is een mooi stadje en vooral de haven en de stadswallen vond ik erg mooi. Jan Feyen heeft ons hele mooie plekjes van Coevorden laten zien. Het is voor ons dan ook een opstapje om volgend jaar een keer, waarschijnlijk de meivakantie, met de caravan naar Drente te trekken om meer te kunnen proeven van deze mooie provincie van ons land. Ik wil Jan Feyen bedanken voor deze mooie wandeling. Op de juiste toon kan alles worden gezegd en gezongen! Sakkerdju Groetjes, mede namens mijn vrouw Lisette. Gerard Rooijakkers
Fam. Waterham Fam. Waterham uit Emmen schreef op 12 september 2019 om 06:23:
Dag beste mensen van Drenthewaaromniet, We kregen deze rondtocht aangeboden en om eerlijk te zijn daar hadden we zo onze bedenkingen over. Hoe kan een mens zich vergissen. Een fantastische dag , nooit geweten dat er zoveel nog te ontdekken valt in het gebied waar we al meer dan 40 jaar wonen. We gaan al die getoonde plekken nog eens rustig zelf allemaal weer bezoeken. Dank voor de mooie tocht. Hoe leuk is het om een mooie lunch in een pittoreske omgeving te gebruiken. Aanrader. Familie Waterham uit Emmen.
Jo en Dick Zuidema Jo en Dick Zuidema uit Santpoort Noord schreef op 22 juni 2019 om 19:54:
We hebben een prachtig mooie dag gehad. Dankzij de kinderen die dit geregeld hebben voor ons. Jo We hebben genoten van de prachtige rondrit door hele oude dorpjes, een de mooie bezienswaardigheden. Dick
Margriet Benjaminsen Margriet Benjaminsen schreef op 28 mei 2019 om 19:17:
Het is een geweldige ervaring om op stap te gaan met een vrijwilliger ,die zoveel geestdrift uitstraalt over zijn Drenthe.wij kunnen het iedereen aan bevelen .Goed verzorgd en dus geschikt voor een ieder. Ook voor de mensen die niet goed te been zijn ,is er een op maat gesneden programma.En kom je uit een andere streek van Nederland,zie en hoor je de gebruiken die typerend voor Drenthe zijn. Rest ons nog een dikke pluim voor onze reisleider J.Feyen
Harrie van Eldijk Harrie van Eldijk uit Heino schreef op 22 mei 2019 om 18:58:
Deze week een complete rondrit gemaakt door de veenstreek en de zandgronden. De zeer mooie dorpjes Gees en Meppen en het leuke Schoonebeek, Ook Coevorden bezocht. Onder de bevlogen uitleg van de trotse gids met zijn mooie verhalen uit het verleden van Drenthe. Wij hebben er ontzettend van genoten en waren verbijsterd hoe mooi deze kant van Drenthe is. Dank aan de super leuke, aangename en trotse gids. Zeker aan te bevelen voor iedereen en voor herhaling vatbaar.
Inge Venema Inge Venema uit Emmen schreef op 29 april 2019 om 16:02:
Op zondag 28 april hebben we met onze reisgroep Vaker(28personen) en geweldige fietstocht gemaakt door de omgeving van Schoonebeek en Coevorden. We werden begeleid en rondgeleid door 4 enthousiaste mannen, die veel van de omgeving konden vertellen. We hebben een erg leuke en leerzame dag gehad. Onderweg was er koffie met regionale koek. Na de tocht gezellig na gekletst op een terras in Coevorden. Aanrader!
Piet Ritmeester Piet Ritmeester uit Almelo schreef op 5 april 2019 om 07:37:
Op 3 April togen we richting Coevorden om samen met een gids de zuid-oosthoek van Drenthe te ontdekken.Het dat hebben we gedaan wat een historie (Coevorden) de Jaknikker in Schoonebeek en de "steppen" in Weiteveen met de vele schapen.Ook de hunebedden (Zweeloo) mochten natuurlijk niet ontbreken.Een prachtigee dag zeer aan te bevelen voor een ieder.
Gerrit en Iet de Boer Gerrit en Iet de Boer uit Emmen schreef op 5 december 2018 om 11:36:
4 december hebben wij een schitterende dag gehad. Wij zijn vanuit Emmen door de gemeente Coevorden gereden en hebben verbaasd gestaan, wat we allemaal niet wisten en kenden. Begon al met 2 hunebedden zo dicht in de buurt, nog nooit gezien. Ook de molens, waar je onderdoor kon rijden was ons onbekend Niet te vergeten, de prachtige Drentse natuur die toch nog volop aanwezig is. Ook Schoonebeek was voor ons vol verrassingen. Al met al, zoveel gezien, te veel om op te noemen, terwijl we ons leven lang in deze omgeving wonen. Deze tocht is echt een aanrader, en we zijn dan ook erg blij dat we ,door dit initiatief allemaal hebben gezien. Met vriendelijke groet, Gerrit en Iet de Boer Emmen
Margje en Martijn Mulder Margje en Martijn Mulder uit Coevorden schreef op 16 november 2018 om 15:30:
Niet verwacht, dat je off route in Drenthe zoveel historie te zien en te proeven krijgt. Een schitterende, informatieve reis door het zuidoosten van Drenthe olv een enthousiaste en kundige gids/chauffeur. Vanuit de veengronden naar de zandgronden. Een historische inkijk/ blik gekregen op het ontstaan van Drenthe. Een echte aanrader om met familie/vrienden/bekenden tijd voor vrij te maken.
Klaas Klaas uit Coevorden schreef op 17 oktober 2018 om 08:00:
Tijdens het bezoek van de Drentse delegatie in Shanghai om o.a. het toerisme naar Drenthe te bevorderen is ook gesproken over een rondtocht door Z.O. Drenthe. In mei hebben we al een groep touroperators rondgereden. Dat is kennelijk goed bevallen. Toch mooi om ook de gasten uit China te laten genieten van onze mooie regio.
Jaap Jaap schreef op 17 september 2018 om 12:42:
Voor de trip van 7 uur geboekt, keurig afgehaald bij het station. Erg gezellig en veel te weten gekomen over deze voor ons onbekende hoek van Nederland. Mooie lunch midden in het landschap met zicht op de hei. Aanrader. Binnenkort gaan we een weekendje Drenthe doen.
Kim noteltiers Kim noteltiers uit Paterswolde schreef op 23 augustus 2018 om 08:00:
Bedankt voor de leuke en leerzame toer door het gebied waar ik ben opgegroeid. Voor mij herkenbare plekken waarvan nu de hele historie door een enthousiaste gids wordt toegelicht. Een levendig verhaal, waarbij de geschiedenis haast tastbaar wordt. Prachtige natuur en lokale geschiedenis die het landschap bepalen. En met een kopje koffie in een kapschuur, doe het geld maar ik een potje, is de toer wat mij betreft compleet. Aanrader voor iedereen die van natuur en geschiedenis houdt! Dank jullie wel!